Ta’lim muhitida qadriyatlarni shakllantirishda ijtimoiy falsafaning roli (Actaeducation, 2024)
Mazkur maqolada ijtimoiy falsafaning ta'lim muhitida qadriyatlarni shakllantirish kontekstida ahamiyati ko‘rib chiqilgan. Ijtimoiy falsafa va pedagogikaning zamonaviy nazariyalariga hamda zamonaviy adabiyotda keltirilgan empirik tadqiqotlarga asoslanib, muallif talabalarda qadriyatlarni shakllantirish va qulay ta'lim muhitini tashkil etishda ijtimoiy falsafaning o‘rnini tahlil qilgan. Bunda ta'lim jarayoni uchun tavisyalarni ishlab chiqishga muallif alohida e’tibor qaratgan.